Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 071 Облік і оподаткування : [26] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 26
 далі >
Попередній переглядДата виданняНазваАвтор(и)
2022Облік, аудит і аналіз операцій підприємства на рахунках у банку (за матеріалами приватного акціонерного товариства «Полтавпиво»)Дейнека, О.М.
2022Бухгалтерський баланс: методика і техніка складання, зміст і аналіз статей (за матеріалами селянського (фермерського) господарства «Лотос»)Ярош, М.С.
2022Облік, аналіз й аудит витрат на виробництво продукції на підприємстві (за матеріалами приватного акціонерного товариства «Полтавський турбомеханічний завод»)Тибирца, Ю.Б.
2022Облікова політика підприємства: розроблення, затвердження, реалізація, контроль за дотриманням (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю агрофірма «ЧБГ»)Решотка, І.В.
2022Облік, аудит і аналіз нематеріальних активів підприємства (за матеріалами приватного підприємства «Білоцерківська агропромислова група»)Моргун, А.О.
2022Облік, аудит і аналіз поточних зобов’язань підприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Ласий кошик»)Лісна, А.І.
2022Облік, аудит і аналіз розрахунків підприємства з бюджетом (за матеріалами сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Федунка»)Крохмаль, О.С.
2022Облік, аудит і аналіз основних засобів на підприємстві (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю агрофірма «ЧБГ»)Кошляк, Д.І.
2022Фінансова звітність підприємства та аналіз показників його діяльності (за матеріалами приватного підприємства «Агроекологія»)Кенийз, Ю.Ю.
2022Облік, аналіз і аудит виробничих запасів на підприємстві (за матеріалами сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Федунка»)Калініченко, А.С.
2022Облік, аудит і аналіз грошових коштів некомерційного підприємства (за матеріалами комунального некомерційного підприємства «Роменська центральна районна лікарня»Калетвінцев, М.С.
2022Облік і фінансова звітність малого підприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Спеціалізована сервісна компанія»)Дунаєва, А.С.
2022Облік, аналіз і аудит праці та її оплати на підприємстві (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Принтер Сервіс»)Волкова, Є.І.
2022Автоматизація обліку грошових коштів на підприємстві (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Принтер Сервіс»)Білан, І.О.
2021Фінансова звітність в контексті обліково-аналітичного забезпечення управління діяльністю підприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Савинці»)Черник, А.Р.
2021Облік та аналіз дебіторської заборгованості в системі управління підприємством (за матеріалами акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Полтавагаз»»)Устименко, А.С.
2021Облік, аудит і аналіз грошових коштів та їх руху на підприємстві (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Полтавський автоагрегатний завод»»)Сіренко, А.О.
2021Облікова політика підприємства: розроблення, затвердження, реалізація, контроль за дотриманням (за матеріалами приватного сільськогосподарського підприємства агрофірми «Урожай»)Мороз, І.М.
2021Облік, аудит і аналіз доходів підприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Міжгосподарський комбікормовий завод»)Лесик, М.С.
2021Облік основних засобів бюджетних установ та контроль за їх використанням (за матеріалами Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»)Колеснік, А.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 26
 далі >