Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14182
Назва: Фінансова звітність в контексті обліково-аналітичного забезпечення управління діяльністю підприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Савинці»)
Автори: Черник, А.Р.
Тематичні ключові слова: бухгалтерський облік
аналіз
фінансова звітність
бухгалтерський баланс
звіт про фінансові результати
звіт про фінансовий стан
первинні документи
платоспроможність
фінансова стійкість
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Мета роботи – вивчити існуючу систему формування фінансової звітності в товаристві з обмеженою відповідальністю «Савинці» та розробити рекомендації щодо її вдосконалення. В роботі розглянуто сутність, мету, завдання, класифікацію фінансової звітності, наведена методика складання Балансу (Звіту про фінансовий стан) та Звіту про фінансові результати (Звіту про сукупний дохід). Одержані результати можуть бути використані при вдосконаленні системи фінансової звітності на підприємстві «Савинці».
Бібліографічний опис: Черник А.Р. Фінансова звітність в контексті обліково-аналітичного забезпечення управління діяльністю підприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Савинці») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / А.Р. Черник. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 91 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14182
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черник А.Р..pdfстудентські роботи1.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.