Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14428
Назва: Облік, аудит і аналіз розрахунків підприємства з бюджетом (за матеріалами сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Федунка»)
Автори: Крохмаль, О.С.
Тематичні ключові слова: бухгалтерський облік
аудит
розрахунки з бюджетом
податковий облік
економічні показники
первинні документи
внутрішньогосподарський контроль
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Мета роботи – вивчення теоретичних та прикладних аспектів обліку, аудиту і аналізу розрахунків підприємства з бюджетом. Серед завдань – вивчити існуючу систему обліку розрахунків з бюджетом на підприємстві, провести аналіз цих розрахунків та зробити рекомендації за результатами економічного аналізу товариства. У роботі розглянуто організаційно-управлінську структуру товариства, організацію обліку, аудиту, документальне оформлення розрахунків підприємства із бюджетом. Одержані результати можуть бути використані при вдосконаленні системи бухгалтерського обліку на ТОВ «Федунка».
Бібліографічний опис: Крохмаль О.С. Облік, аудит і аналіз розрахунків підприємства з бюджетом (за матеріалами сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Федунка») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / О.С. Крохмаль. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 76 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14428
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР. Крохмаль Олена.pdfстудентські роботи1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.