Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14426
Назва: Фінансова звітність підприємства та аналіз показників його діяльності (за матеріалами приватного підприємства «Агроекологія»)
Автори: Кенийз, Ю.Ю.
Тематичні ключові слова: аудит
витрати
доходи
обліковий процес
облікові регістри
облікова політика
первинні документи
фінансова звітність
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Роботу присвячено дослідженню порядку складання та подання фінансової звітності на підприємстві та розраховано основні економічні показники фінансово-господарської діяльності ПП «Агроекологія». Узагальнено різні підходи до визначення сутності поняття «фінансова звітність» та порядок формування фінансової звітності. Уточнено структуру фінансової звітності та порядок аналізу її показників для цілей бухгалтерського обліку. Розглянуто порядок подання фінансової звітності внутрішнім та зовнішнім користувачам.
Бібліографічний опис: Кенийз Ю.Ю. Фінансова звітність підприємства та аналіз показників його діяльності (за матеріалами приватного підприємства «Агроекологія») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / Ю.Ю. Кенийз. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 70 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14426
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР Кенийз Юлія Юріївна.pdfстудентські роботи948 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.