Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14178
Назва: Облік, аудит і аналіз грошових коштів та їх руху на підприємстві (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Полтавський автоагрегатний завод»»)
Автори: Сіренко, А.О.
Тематичні ключові слова: автоматизація обліку
аудит
безготівкові розрахунки
виписка банку
грошові кошти
облікові регістри
первинні документи
платіжне доручення
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Дипломну роботу присвячено дослідженню обліку грошових коштів на підприємстві. Предметом дослідження являються теоретичні, методичні, організаційні аспекти обліку, аналізу та аудиту грошових коштів на досліджуваному підприємстві. Мета роботи – вивчити існуючу систему обліку та аудиту грошових коштів в товаристві та розробити рекомендації щодо її вдосконалення. В роботі розглянуто сутність, класифікацію, порядок відображення в обліку грошових коштів, наведена методологія та процедура аудиту грошових коштів. Одержані результати можуть бути використані при вдосконаленні системи бухгалтерського обліку й аудиту на підприємстві «Торговий дім Полтавський автоагрегатний завод», а також інших підприємств.
Бібліографічний опис: Сіренко А.О. Облік, аудит і аналіз грошових коштів та їх руху на підприємстві (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Полтавський автоагрегатний завод»») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / А.О. Сіренко. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 92 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14178
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сіренко А.О..pdfстудентські роботи1.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.