Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14425
Назва: Облік, аналіз і аудит виробничих запасів на підприємстві (за матеріалами сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Федунка»)
Автори: Калініченко, А.С.
Тематичні ключові слова: бухгалтерський облік
аудит
документообіг
виробничі запаси
автоматизація обліку
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Мета роботи – дослідження обліку, аналізу і аудиту виробничих запасів на підприємстві та розробка рекомендацій по його вдосконаленню. Розглянуто сутність та класифікацію виробничих запасів. Охарактеризовані виробничі запаси на підприємстві. Розглянуто документальний облік виробничих запасів, синтетичний та аналітичний облік, а також порядок проведення аудиту. Проведено економічний аналіз показників ефективності діяльності підприємства та надання пропозицій щодо поліпшеня фінансових показників.
Бібліографічний опис: Калініченко А.С. Облік, аналіз і аудит виробничих запасів на підприємстві (за матеріалами сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Федунка») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / А.С. Калініченко. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 96 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14425
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР. Калініченко Аліна.pdfстудентські роботи2.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.