Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14431
Назва: Облікова політика підприємства: розроблення, затвердження, реалізація, контроль за дотриманням (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю агрофірма «ЧБГ»)
Автори: Решотка, І.В.
Тематичні ключові слова: облікова політика
первинні документи
законодавчо-нормативна база
автоматизація обліку
необоротні активи
виробничі запаси
заробітна плата
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Основною метою роботи є дослідження та обґрунтування питань формування облікової політики з урахуванням її особливостей та ролі у створенні фінансової звітності. Розглянуто науково-теоретичні аспекти розвитку обліку і облікової політики в сучасних умовах, узагальнено найголовніші засади формування облікової політики, сформовано основні аспекти облікової політики, її об’єкти та завдання. Розкрито методику нарахування облікових оцінок та відображення змін у фінансовій звітності та проведено аналіз фінансово-господарського стану підприємства. Одержані результати можуть бути використані при вдосконаленні бухгалтерського обліку на підприємстві ТОВ АФ «ЧБГ».
Бібліографічний опис: Решотка І.В. Облікова політика підприємства: розроблення, затвердження, реалізація, контроль за дотриманням (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю агрофірма «ЧБГ») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / І.В. Решотка. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 85 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14431
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР. Решотка І.В..pdfстудентські роботи1.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.