Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10739
Назва: Трансформація HR-систем в компаніях України на основі стейкхолдерського підходу
Автори: Галайда, Т.О.
Іваницька, С.Б.
Тематичні ключові слова: HR-технології
стейкхолдер
персонал
стейкхолдерський підхід
Дата публікації: 1-тра-2022
Видавництво: Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”
Анотація: Сьогодні все більша кількість українських компаній розглядають взаємодію із стейкхолдерами як інструмент управління діяльністю, а персонал розглядають як внутрішніх стейкхолдерів, що забезпечують стабільність і стійкість розвитку бізнесу. Правомірним є застосування такого концептуального підходу і до вдосконалення HR-системи з метою підвищення ефективності усіх функцій управління персоналом для досягнення сталого розвитку суб’єктів підприємництва у всіх видах економічної діяльності в Україні.
Бібліографічний опис: Галайда Т.О. Трансформація HR-систем в компаніях України на основі стейкхолдерського підходу / Т.О. Галайда, С.Б. Іваницька // Modern science: innovations and prospects : Proceedings of the 8th International scientific and practical conference. – Stockholm : SSPG Publish, 2022. – P. 378-382. – URL: https://sci-conf.com.ua/viii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-modern-science-innovations-and-prospects-1-3-maya-2022-goda-stokgolm-shvetsiya-arhiv/.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10739
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teza_Halaida_Ivanitska.docxтези25.87 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.