Skip navigation
Початкова
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати видання
Автори
Назви
Тематичні ключові слова
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
eNUPPIR «Еlectronic National University «Yuri Kondratyuk Poltava Politechnic» Institutional Repository
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Навчально-науковий інститут інформаційних технологій та робототехніки
Навчально-науковий інститут фінансів, економіки, управління та права
Науково-технічна бібліотека
Факультети та Кафедри Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Факультет фізичної культури та спорту
Фахові видання Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тематичні ключові слова
за датою видання
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тематичні ключові слова
за датою видання
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 2761-2770 зі 6215.
назад
1
...
274
275
276
277
278
279
280
...
622
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата видання
Назва
Автор(и)
2020
Диференційні ознаки сурядності
Комлик, Н.Ю.
2023
Експериментальні дослідження процесів сушіння бананів
Гузик, Д.В.
;
Череднікова, О.В.
;
Дубчак, Д.О.
;
Нестеренко, Б.М.
;
Передерій, А.С.
;
Сімон, О.Г.
2-лис-2023
Основи композиції та кольорознавства – базова дисципліна підготовки студентів спеціальності 191 «Архітектура та містобудування»
Макуха, О.В.
;
Савченко, Т.В.
;
Лугова, І.А.
2023
Концепція визначення рівня готовності робототехнічних систем до виконання бойових завдань
Лактіонов, О.І.
;
Педченко, Н.М.
2-лис-2023
Динаміка трансформації громадських просторів: від міських середовищ до віртуальних платформ
Макуха, О.В.
31-сер-2023
Design of a universal apparatus for heat treatment of meat and vegetable cooked and smoked products with the addition of dried semi-finished products of a high degree of readiness to the recipe = Розробка універсального апарата для термічної обробки м’ясо-рослинних варено-копчених виробів з додаванням у рецептуру сушених напівфабрикатів високого ступеня готовності
Захарченко, Р.В.
;
Загорулько, А.М.
;
Загорулько, О.Є.
;
Савицька, Н.Л.
;
Міненко, С.І.
;
Пугач, А.М.
;
Пономаренко, Н.О.
;
Пікула, О.А/
25-лют-2023
Improvement of the manufacturing method of multi-component paste-like vegetable semi-finished products with a high degree of readiness = Удосконалення способу виробництва багатокомпонентних пастоподібних рослинних напівфабрикатів високого ступеня готовності
Захарченко, Р.В.
;
Рудська, Н.О.
;
Черевко, О.І.
;
Пугач, А.М.
;
Пономаренко, Н.О.
;
Теслюк, Г.В.
;
Постаджиєв, О.І
;
Титатеренко, Н.В.
10-жов-2021
Звужений ряд сурядних словосполучень: формально-граматичні чинники лімітативності.
Комлик, Н.Ю.
2022
Лінгвальні вияви української ментальності у фразеологізованих сурядних словосполученнях
Комлик, Н.Ю.
21-січ-2022
Зображення шляху спокути гріха за допомогою сурядних словосполучень у поемі «Катерина» Т. Шевченка
Комлик, Н.Ю.
Перегляд
Автор
138
Горошко, В.І.
96
Атаманчук, Н.М.
94
Глушко, А.Д.
86
Рибалко, Л.М.
81
Яланська, С.П.
80
Маслій, О.А.
78
Клевака, Л.П.
77
Капітон, А.М.
74
Клеценко, Л.В.
72
Онищенко, С.В.
.
далі >
Тематичні ключові слова
173
воєнний стан
119
менеджмент
111
інформаційні технології
103
фізична культура і спорт
82
сталий розвиток
72
фізична терапія
70
комп'ютерні науки
67
авторське свідоцтво
66
переклад
61
євроінтеграція
.
далі >
Роки видання
1967
2023
1740
2022
1365
2021
1143
2020