Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13739
Назва: | Експериментальні дослідження процесів сушіння бананів |
Автори: | Гузик, Д.В. Череднікова, О.В. Дубчак, Д.О. Нестеренко, Б.М. Передерій, А.С. Сімон, О.Г. |
Тематичні ключові слова: | штучне конвективне сушіння сушильна камера сировина сушильний агент |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Київський національний університет будівництва та архітектури |
Анотація: | У статті розкрита актуальність теми – визначення ефективного способу підвищення терміну збереження продуктів харчування. Проаналізовано новітні дослідження та публікації, присвячені теоретичним і практичним аспектам технології виробництва сухих харчових продуктів. Визначено найважливіші вимоги до сушильних систем, розглянуто основні способи сушіння фруктової сировини, сформульовано цілі роботи. Представлено конструкцію камерної конвекційної сушарки для проведення випробувань в лабораторії кафедри теплогазопостачання, вентиляції і теплоенергетики Національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка”. Наведені отримані результати з сушіння бананів, їх аналіз та порівняння з вибором оптимального варіанта режиму сушки. Представлені висновки з виконаної роботи. |
Бібліографічний опис: | Експериментальні дослідження процесів сушіння бананів / Д.В. Гузик, О.В. Череднікова, Д.О. Дубчак, Б.М. Нестеренко, А.С. Передерій, О.Г. Сімон // Вентиляція, освітлення та теплогазопостачання. – 2023. – Вип. 45. – С. 21-28. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13739 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гузик_20231103.pdf | Стаття | 1.31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.