Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/8676
Назва: | Формування корпоративної культури як фактору конкурентоспроможності підприємств сфери туризму |
Автори: | Черниш, І.В. Маховка, В.М. Бакало, Н.В. |
Тематичні ключові слова: | корпоративна культура туризм |
Дата публікації: | лис-2020 |
Видавництво: | Іnternational Science Group |
Анотація: | В сучасних умовах практика управління потребує нових інструментів підвищення ефективності діяльності та підтримки сталого розвитку соціально-економічної системи. Сучасні керівники вбачають основні важелі впливу на підвищення конкурентоспроможності підприємства переважно в чинниках економічного характеру, але необхідно пам’ятати, що люди є одним з ключових факторів внутрішнього середовища підприємства і від культури його персоналу та культури підприємства в цілому залежить результативність діяльності. Саме тому корпоративну культуру необхідно та потрібно вважати одним з основних чинників підвищення конкурентоспроможності підприємства туристичної сфери. Отже, корпоративна культура є управлінським інструментом та одним з сучасних дієвих методів управління персоналом, оскільки «вона дозволяє мʼяко та ненавʼязливо» прищепити певні цінності, традиції, що приводять до організаційної єдності й створення фірмового стилю поведінки підприємства сфери туризму |
Бібліографічний опис: | Черниш І.В. Формування корпоративної культури як фактору конкурентоспроможності підприємств сфери туризму / І.В. Черниш, Н.В. Бакало, В.М. Маховка // Economic strategies for the development of society : collective monograph. – Boston : Primedia eLaunch, 2020. – Р. 141-146. – DOI- 10.46299/ISG.2020.MONO.ECON.III |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/8676 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія Маховка, черниш, бакало .pdf | 413.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.