Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/8676
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черниш, І.В. | - |
dc.contributor.author | Маховка, В.М. | - |
dc.contributor.author | Бакало, Н.В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-11T16:29:47Z | - |
dc.date.available | 2020-12-11T16:29:47Z | - |
dc.date.issued | 2020-11 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/8676 | - |
dc.description | Черниш І.В. Формування корпоративної культури як фактору конкурентоспроможності підприємств сфери туризму / І.В. Черниш, Н.В. Бакало, В.М. Маховка // Economic strategies for the development of society : collective monograph. – Boston : Primedia eLaunch, 2020. – Р. 141-146. – DOI- 10.46299/ISG.2020.MONO.ECON.III | uk_UA |
dc.description.abstract | В сучасних умовах практика управління потребує нових інструментів підвищення ефективності діяльності та підтримки сталого розвитку соціально-економічної системи. Сучасні керівники вбачають основні важелі впливу на підвищення конкурентоспроможності підприємства переважно в чинниках економічного характеру, але необхідно пам’ятати, що люди є одним з ключових факторів внутрішнього середовища підприємства і від культури його персоналу та культури підприємства в цілому залежить результативність діяльності. Саме тому корпоративну культуру необхідно та потрібно вважати одним з основних чинників підвищення конкурентоспроможності підприємства туристичної сфери. Отже, корпоративна культура є управлінським інструментом та одним з сучасних дієвих методів управління персоналом, оскільки «вона дозволяє мʼяко та ненавʼязливо» прищепити певні цінності, традиції, що приводять до організаційної єдності й створення фірмового стилю поведінки підприємства сфери туризму | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Іnternational Science Group | uk_UA |
dc.subject | корпоративна культура | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.title | Формування корпоративної культури як фактору конкурентоспроможності підприємств сфери туризму | uk_UA |
dc.type | Книжки чи розділи книг | uk_UA |
dc.type | Монографії | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія Маховка, черниш, бакало .pdf | 413.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.