Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13739
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГузик, Д.В.-
dc.contributor.authorЧереднікова, О.В.-
dc.contributor.authorДубчак, Д.О.-
dc.contributor.authorНестеренко, Б.М.-
dc.contributor.authorПередерій, А.С.-
dc.contributor.authorСімон, О.Г.-
dc.date.accessioned2023-11-27T08:02:45Z-
dc.date.available2023-11-27T08:02:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13739-
dc.descriptionЕкспериментальні дослідження процесів сушіння бананів / Д.В. Гузик, О.В. Череднікова, Д.О. Дубчак, Б.М. Нестеренко, А.С. Передерій, О.Г. Сімон // Вентиляція, освітлення та теплогазопостачання. – 2023. – Вип. 45. – С. 21-28.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розкрита актуальність теми – визначення ефективного способу підвищення терміну збереження продуктів харчування. Проаналізовано новітні дослідження та публікації, присвячені теоретичним і практичним аспектам технології виробництва сухих харчових продуктів. Визначено найважливіші вимоги до сушильних систем, розглянуто основні способи сушіння фруктової сировини, сформульовано цілі роботи. Представлено конструкцію камерної конвекційної сушарки для проведення випробувань в лабораторії кафедри теплогазопостачання, вентиляції і теплоенергетики Національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка”. Наведені отримані результати з сушіння бананів, їх аналіз та порівняння з вибором оптимального варіанта режиму сушки. Представлені висновки з виконаної роботи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиївський національний університет будівництва та архітектуриuk_UA
dc.subjectштучне конвективне сушінняuk_UA
dc.subjectсушильна камераuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectсушильний агентuk_UA
dc.titleЕкспериментальні дослідження процесів сушіння бананівuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc66.047.41:[664.8:582.548.21-
Розташовується у зібраннях:Кафедра теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гузик_20231103.pdfСтаття1.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.