Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12968
Назва: | Інноваційні підходи до диверсифікації діяльності цукрових заводів |
Автори: | Валявський, С.М. Сидоренко, Д.О. |
Тематичні ключові слова: | виробництво цукру цукрові заводи диверсифікація інновації |
Дата публікації: | 9-чер-2022 |
Видавництво: | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" |
Бібліографічний опис: | Валявський С.М. Інноваційні підходи до диверсифікації діяльності цукрових заводів / С.М. Валявський, Д.О. Сидоренко // Сталий розвиток: виклики та загрози в умовах воєнного стану : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 09 черв. 2022 р. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – С. 256–258. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12968 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnik_ 9 червн2022-256-258.pdf | тези | 247.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.