Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12968
Назва: Інноваційні підходи до диверсифікації діяльності цукрових заводів
Автори: Валявський, С.М.
Сидоренко, Д.О.
Тематичні ключові слова: виробництво цукру
цукрові заводи
диверсифікація
інновації
Дата публікації: 9-чер-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Бібліографічний опис: Валявський С.М. Інноваційні підходи до диверсифікації діяльності цукрових заводів / С.М. Валявський, Д.О. Сидоренко // Сталий розвиток: виклики та загрози в умовах воєнного стану : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 09 черв. 2022 р. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – С. 256–258.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12968
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik_ 9 червн2022-256-258.pdfтези247.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.