Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12968
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВалявський, С.М.-
dc.contributor.authorСидоренко, Д.О.-
dc.date.accessioned2023-07-12T13:29:29Z-
dc.date.available2023-07-12T13:29:29Z-
dc.date.issued2022-06-09-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12968-
dc.descriptionВалявський С.М. Інноваційні підходи до диверсифікації діяльності цукрових заводів / С.М. Валявський, Д.О. Сидоренко // Сталий розвиток: виклики та загрози в умовах воєнного стану : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 09 черв. 2022 р. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – С. 256–258.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"uk_UA
dc.subjectвиробництво цукруuk_UA
dc.subjectцукрові заводиuk_UA
dc.subjectдиверсифікаціяuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи до диверсифікації діяльності цукрових заводівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.identifier.udc620.92:00.67-
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik_ 9 червн2022-256-258.pdfтези247.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.