Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/9513
Назва: | The need to implement automation and information system in the management of the restaurant business = Необхідність впровадження автоматизації та інформаційної системи в процес управління ресторанним бізнесом |
Автори: | Головко, Г.В. Бороздін, М.К. Токар, Ю.В. |
Тематичні ключові слова: | information system information technologies management restaurant business інформаційні системи інформаційні технології управління ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка |
Анотація: | This article highlights the need and importance of using an information system in the modern restaurant business. The nature of information systems and the tasks they can perform are presented. The direction of introduction of information and communication technologies and automation in management activity of restaurants is considered. The
dependence of the efficiency of the food establishment on the correctly automated work process is determined. It has been proven that the use of information systems is a necessary condition for modern restaurants and contributes to the adoption of strategic management decisions to increase competitiveness and create an appropriate and efficient infrastructure. У цій статті висвітлено необхідність і важливість використання інформаційної системи в діяльності сучасного ресторанного бізнесу. Представлено природу інформаційних систем та завдання, які вони можуть виконувати. Розглянуто напрямок впровадження інформаційно-комунікаційних технологій та автоматизації в управлінську діяльність ресторанів. Визначено залежність ефективності роботи закладу харчування від правильно автоматизованого процесу роботи. Фактично доведено, що використання інформаційних систем є необхідною умовою сучасних ресторанів і сприяє прийняттю обґрунтованих стратегічних управлінських рішень для підвищення конкурентоспроможності та створення відповідної та ефективної інфраструктури. |
Бібліографічний опис: | Golovko G.V. The need to implement automation and information system in the management of the restaurant business / G.V. Golovko, M.K. Borozdin, Y.V. Tokar // Системи управління, навігації та зв'язку. – 2021. – Вип. 2 (64). – С. 67-69. – DOI: 10.26906/SUNZ.2021.2.067 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/9513 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра комп'ютерних та інформаційних технологій і систем |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
document (2).pdf | Стаття | 499.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.