Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/9513
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловко, Г.В.-
dc.contributor.authorБороздін, М.К.-
dc.contributor.authorТокар, Ю.В.-
dc.date.accessioned2021-09-20T07:27:29Z-
dc.date.available2021-09-20T07:27:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/9513-
dc.descriptionGolovko G.V. The need to implement automation and information system in the management of the restaurant business / G.V. Golovko, M.K. Borozdin, Y.V. Tokar // Системи управління, навігації та зв'язку. – 2021. – Вип. 2 (64). – С. 67-69. – DOI: 10.26906/SUNZ.2021.2.067uk_UA
dc.description.abstractThis article highlights the need and importance of using an information system in the modern restaurant business. The nature of information systems and the tasks they can perform are presented. The direction of introduction of information and communication technologies and automation in management activity of restaurants is considered. The dependence of the efficiency of the food establishment on the correctly automated work process is determined. It has been proven that the use of information systems is a necessary condition for modern restaurants and contributes to the adoption of strategic management decisions to increase competitiveness and create an appropriate and efficient infrastructure.uk_UA
dc.description.abstractУ цій статті висвітлено необхідність і важливість використання інформаційної системи в діяльності сучасного ресторанного бізнесу. Представлено природу інформаційних систем та завдання, які вони можуть виконувати. Розглянуто напрямок впровадження інформаційно-комунікаційних технологій та автоматизації в управлінську діяльність ресторанів. Визначено залежність ефективності роботи закладу харчування від правильно автоматизованого процесу роботи. Фактично доведено, що використання інформаційних систем є необхідною умовою сучасних ресторанів і сприяє прийняттю обґрунтованих стратегічних управлінських рішень для підвищення конкурентоспроможності та створення відповідної та ефективної інфраструктури.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherПолтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюкаuk_UA
dc.subjectinformation systemuk_UA
dc.subjectinformation technologiesuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectінформаційні системиuk_UA
dc.subjectінформаційні технологіїuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.titleThe need to implement automation and information system in the management of the restaurant business = Необхідність впровадження автоматизації та інформаційної системи в процес управління ресторанним бізнесомuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc004.8-
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних та інформаційних технологій і систем

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
document (2).pdfСтаття499.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.