Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/847
Назва: Конкурентноспроможність підприємств цукрової промисловості: проблеми активізації зовнішньоекономічної діяльності підприємств в ринкових умовах
Автори: Валявський, С.М.
Стиценко, В.М.
Тематичні ключові слова: реформа ринку цукру в ЄС
зовнішньоекономічна діяльність
регулювання ринку цукру
Дата публікації: лис-2015
Видавництво: Дніпропетровськ, Ефективна економіка
Анотація: В статті досліджені основні положення реформи ринку цукру в ЄС, проаналізовано її вплив на функціонування вітчизняних виробників цукру, із загальних закономірностей формування ринку цукру в розвинених країнах виділені ключові, запропоновані напрямки вдосконалення механізму регульованого ринку цукру в Україні з метою підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств цукрової промисловості та їх адаптація до умов світового ринку.
Бібліографічний опис: Валявський, С.М. Конкурентноспроможність підприємств цукрової промисловості: проблеми активізації зовнішньоекономічної діяльності підприємств в ринкових умовах / С.М. Валявський, В.М. Стиценко // Ефективна економіка : електронне наук. фах. вид. - 2015. - Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=4643
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/847
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ЦУКР...pdf3.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.