Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/847
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВалявський, С.М.-
dc.contributor.authorСтиценко, В.М.-
dc.date.accessioned2016-07-22T07:12:30Z-
dc.date.available2016-07-22T07:12:30Z-
dc.date.issued2015-11-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/847-
dc.descriptionВалявський, С.М. Конкурентноспроможність підприємств цукрової промисловості: проблеми активізації зовнішньоекономічної діяльності підприємств в ринкових умовах / С.М. Валявський, В.М. Стиценко // Ефективна економіка : електронне наук. фах. вид. - 2015. - Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=4643uk_UA
dc.description.abstractВ статті досліджені основні положення реформи ринку цукру в ЄС, проаналізовано її вплив на функціонування вітчизняних виробників цукру, із загальних закономірностей формування ринку цукру в розвинених країнах виділені ключові, запропоновані напрямки вдосконалення механізму регульованого ринку цукру в Україні з метою підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств цукрової промисловості та їх адаптація до умов світового ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпропетровськ, Ефективна економікаuk_UA
dc.subjectреформа ринку цукру в ЄСuk_UA
dc.subjectзовнішньоекономічна діяльністьuk_UA
dc.subjectрегулювання ринку цукруuk_UA
dc.titleКонкурентноспроможність підприємств цукрової промисловості: проблеми активізації зовнішньоекономічної діяльності підприємств в ринкових умовахuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc664.1:339.9-
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ЦУКР...pdf3.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.