Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/631
Назва: Застосування європейського досвіду реалізації кадрової політики підприємств харчової промисловості України
Автори: Галайда, Т.О.
Чувакова, Т.Л.
Тематичні ключові слова: кадрова політика
кадровий менеджмент
кадрова служба
персонал
Дата публікації: кві-2016
Видавництво: Вісник Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова
Анотація: Досліджено особливості реалізації кадрової політики європейськими підприємствами харчової промисловості. Обґрунтовано необхідність поетапного запровадження кращих європейських практик для вдосконалення кадрової політики на вітчизняних підприємствах. Визначено функції сучасної кадрової політики та керівника служби персоналу.
Бібліографічний опис: Галайда Т.О. Застосування європейського досвіду реалізації кадрової політики підприємств харчової промисловості України / Т.О. Галайда, Т.Л. Чувакова // Вісник Одеського національного університету. Серія: Економіка. – 2016. - Т. 21. Вип. 4 (46). - С. 95-98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/631
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Галайда_Чувакова.pdfосновна стаття418.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.