Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/631
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалайда, Т.О.-
dc.contributor.authorЧувакова, Т.Л.-
dc.date.accessioned2016-07-05T06:13:45Z-
dc.date.available2016-07-05T06:13:45Z-
dc.date.issued2016-04-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/631-
dc.descriptionГалайда Т.О. Застосування європейського досвіду реалізації кадрової політики підприємств харчової промисловості України / Т.О. Галайда, Т.Л. Чувакова // Вісник Одеського національного університету. Серія: Економіка. – 2016. - Т. 21. Вип. 4 (46). - С. 95-98.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено особливості реалізації кадрової політики європейськими підприємствами харчової промисловості. Обґрунтовано необхідність поетапного запровадження кращих європейських практик для вдосконалення кадрової політики на вітчизняних підприємствах. Визначено функції сучасної кадрової політики та керівника служби персоналу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВісник Одеського національного університету ім. І.І. Мечниковаuk_UA
dc.subjectкадрова політикаuk_UA
dc.subjectкадровий менеджментuk_UA
dc.subjectкадрова службаuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.titleЗастосування європейського досвіду реалізації кадрової політики підприємств харчової промисловості Україниuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc331.108-
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Галайда_Чувакова.pdfосновна стаття418.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.