Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2866
Назва: Формування стратегічних альтернатив інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств
Автори: Макаренко, П.М.
Муллер, М.В.
Тематичні ключові слова: стратегія
інноваційний розвиток
стратегічні альтернативи
економічна ефективність
формування розвитку
Дата публікації: 2015
Видавництво: Херсонський державний університет
Анотація: Розглянуто необхідність формування ефективних стратегічних альтернатив інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств. Запропоновано модель формування стратегічних альтернатив інноваційного розвитку як послідовність етапів: аналізу досягнутого рівня розвитку (тобто стратегій, які використовують підприємства) та стратегічних заходів (альтернатив) щодо покращання інноваційного розвитку на підприємстві. Дана модель апробована на прикладі ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» Полтавської області та подає практичні рекомендації.
Бібліографічний опис: Макаренко П.М. Формування стратегічних альтернатив інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств / П.М. Макаренко, М.В. Муллер // Науковий вісник Херсонського державного аграрного університету. – 2015. – № 15 (2). – С. 63-66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2866
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макаренко, Муллер.pdfСтаття409.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.