Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2866
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМакаренко, П.М.-
dc.contributor.authorМуллер, М.В.-
dc.date.accessioned2017-12-10T18:15:42Z-
dc.date.available2017-12-10T18:15:42Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2866-
dc.descriptionМакаренко П.М. Формування стратегічних альтернатив інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств / П.М. Макаренко, М.В. Муллер // Науковий вісник Херсонського державного аграрного університету. – 2015. – № 15 (2). – С. 63-66.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто необхідність формування ефективних стратегічних альтернатив інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств. Запропоновано модель формування стратегічних альтернатив інноваційного розвитку як послідовність етапів: аналізу досягнутого рівня розвитку (тобто стратегій, які використовують підприємства) та стратегічних заходів (альтернатив) щодо покращання інноваційного розвитку на підприємстві. Дана модель апробована на прикладі ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» Полтавської області та подає практичні рекомендації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХерсонський державний університетuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectстратегічні альтернативиuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectформування розвиткуuk_UA
dc.titleФормування стратегічних альтернатив інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємствuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc330.341.1:637.52-
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макаренко, Муллер.pdfСтаття409.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.