Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2866
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Макаренко, П.М. | - |
dc.contributor.author | Муллер, М.В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-10T18:15:42Z | - |
dc.date.available | 2017-12-10T18:15:42Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2866 | - |
dc.description | Макаренко П.М. Формування стратегічних альтернатив інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств / П.М. Макаренко, М.В. Муллер // Науковий вісник Херсонського державного аграрного університету. – 2015. – № 15 (2). – С. 63-66. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розглянуто необхідність формування ефективних стратегічних альтернатив інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств. Запропоновано модель формування стратегічних альтернатив інноваційного розвитку як послідовність етапів: аналізу досягнутого рівня розвитку (тобто стратегій, які використовують підприємства) та стратегічних заходів (альтернатив) щодо покращання інноваційного розвитку на підприємстві. Дана модель апробована на прикладі ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» Полтавської області та подає практичні рекомендації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Херсонський державний університет | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | інноваційний розвиток | uk_UA |
dc.subject | стратегічні альтернативи | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.subject | формування розвитку | uk_UA |
dc.title | Формування стратегічних альтернатив інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств | uk_UA |
dc.type | Наукові статті | uk_UA |
dc.identifier.udc | 330.341.1:637.52 | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Макаренко, Муллер.pdf | Стаття | 409.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.