Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2865
Назва: Особливості формування інноваційного розвитку гастрономічного туризму Полтавської області
Автори: Муллер, М.В.
Тематичні ключові слова: туристичне обслуговування.
інновації
інноваційний розвиток
туризм
гастрономічний туризм
Дата публікації: 2017
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Анотація: Акцентовано увагу на гастрономічному туризмі – відносно молодому напрямі, що має значний економічний потенціал. Наголошено, що інновації є ключовим аспектом розвитку туристичної сфери. Узагальнено наукові підходи до трактування категорії «інновація» (об’єктний, процесний, трансформаційний, ресурсний) та запропоновано авторський – синергічний, що поєднує та посилює вищезазначені підходи. З’ясовано, що особливості формування інноваційного розвитку у сфері гастрономічного туризму пов’язані перш за все з культурними, промисловими, екологічними й соціальними аспектами; ознайомленням споживача з оригінальними технологіями приготування страв і традиціями їх споживання. Доведено, що в Україні створені умови для розвитку гастрономічного туризму, зокрема запропоновано створити туристичний маршрут підприємствами з виробництва м’ясних делікатесів, що розташовані в Полтавській області.
Бібліографічний опис: Муллер М.В. Особливості формування інноваційного розвитку гастрономічного туризму Полтавської області / М.В. Муллер // Економіка і регіон. - № 1 (62). - 2017. - С. 101-104.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2865
Розташовується у зібраннях:Економіка і регіон. 2017. №2 (63)
Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16 Муллер.pdfСтаття326.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.