Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2865
Назва: | Особливості формування інноваційного розвитку гастрономічного туризму Полтавської області |
Автори: | Муллер, М.В. |
Тематичні ключові слова: | туристичне обслуговування. інновації інноваційний розвиток туризм гастрономічний туризм |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка |
Анотація: | Акцентовано увагу на гастрономічному туризмі – відносно молодому напрямі, що має значний економічний потенціал. Наголошено, що інновації є ключовим аспектом розвитку туристичної сфери. Узагальнено наукові підходи до трактування категорії «інновація» (об’єктний, процесний, трансформаційний, ресурсний) та запропоновано авторський – синергічний, що поєднує та посилює вищезазначені підходи. З’ясовано, що особливості формування інноваційного розвитку у сфері гастрономічного туризму пов’язані перш за все з культурними, промисловими, екологічними й соціальними аспектами; ознайомленням споживача з оригінальними технологіями приготування страв і традиціями їх споживання. Доведено, що в Україні створені умови для розвитку гастрономічного туризму, зокрема запропоновано створити туристичний маршрут підприємствами з виробництва м’ясних делікатесів, що розташовані в Полтавській області. |
Бібліографічний опис: | Муллер М.В. Особливості формування інноваційного розвитку гастрономічного туризму Полтавської області / М.В. Муллер // Економіка і регіон. - № 1 (62). - 2017. - С. 101-104. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2865 |
Розташовується у зібраннях: | Економіка і регіон. 2017. №2 (63) Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16 Муллер.pdf | Стаття | 326.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.