Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2865
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМуллер, М.В.-
dc.date.accessioned2017-12-10T18:10:37Z-
dc.date.available2017-12-10T18:10:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2865-
dc.descriptionМуллер М.В. Особливості формування інноваційного розвитку гастрономічного туризму Полтавської області / М.В. Муллер // Економіка і регіон. - № 1 (62). - 2017. - С. 101-104.uk_UA
dc.description.abstractАкцентовано увагу на гастрономічному туризмі – відносно молодому напрямі, що має значний економічний потенціал. Наголошено, що інновації є ключовим аспектом розвитку туристичної сфери. Узагальнено наукові підходи до трактування категорії «інновація» (об’єктний, процесний, трансформаційний, ресурсний) та запропоновано авторський – синергічний, що поєднує та посилює вищезазначені підходи. З’ясовано, що особливості формування інноваційного розвитку у сфері гастрономічного туризму пов’язані перш за все з культурними, промисловими, екологічними й соціальними аспектами; ознайомленням споживача з оригінальними технологіями приготування страв і традиціями їх споживання. Доведено, що в Україні створені умови для розвитку гастрономічного туризму, зокрема запропоновано створити туристичний маршрут підприємствами з виробництва м’ясних делікатесів, що розташовані в Полтавській області.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюкаuk_UA
dc.subjectтуристичне обслуговування.uk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.titleОсобливості формування інноваційного розвитку гастрономічного туризму Полтавської областіuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc338.48 (477.53)-
Розташовується у зібраннях:Економіка і регіон. 2017. №2 (63)
Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16 Муллер.pdfСтаття326.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.