Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14763
Назва: Особливості управління підприємствами ресторанного господарства
Автори: Маховка, В.М.
Шаренко, Ю.О.
Тузніченко, О.Ю.
Тематичні ключові слова: ресторанне господарство
ресторанний бізнес
Дата публікації: 2018
Видавництво: Міжнародний гуманітарний університет, м. Одеса
Анотація: У статті розглянуто теоретичні аспекти сутності підприємств ресторанного господарства, їх управління. В даній статі розгорнуто специфіку формування даного виду підприємств та запропоноване власне розуміння поняттю «управління підприємством». Обґрунтовано систематичний підхід до стратегічного управління підприємствами ресторанного бізнесу.
Бібліографічний опис: Маховка В.М. Особливості управління підприємствами ресторанного господарства / В.М. Маховка, Ю.О. Шаренко, О.Ю. Тузніченко // Науковий вісник міжнародного гуманітарного університету. – 2018. – № 34. – С. 24-28.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14763
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маховка_Шаренко_Тузніченко_стаття.pdfСтаття307.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.