Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14763
Назва: | Особливості управління підприємствами ресторанного господарства |
Автори: | Маховка, В.М. Шаренко, Ю.О. Тузніченко, О.Ю. |
Тематичні ключові слова: | ресторанне господарство ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Міжнародний гуманітарний університет, м. Одеса |
Анотація: | У статті розглянуто теоретичні аспекти сутності підприємств ресторанного господарства, їх управління. В даній статі розгорнуто специфіку формування даного виду підприємств та запропоноване власне розуміння поняттю «управління підприємством». Обґрунтовано систематичний підхід до стратегічного управління підприємствами ресторанного бізнесу. |
Бібліографічний опис: | Маховка В.М. Особливості управління підприємствами ресторанного господарства / В.М. Маховка, Ю.О. Шаренко, О.Ю. Тузніченко // Науковий вісник міжнародного гуманітарного університету. – 2018. – № 34. – С. 24-28. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14763 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маховка_Шаренко_Тузніченко_стаття.pdf | Стаття | 307.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.