Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14759
Назва: Сучасний фінансовий стан та основні напрями державної підтримки малих підприємств у воєнний період
Автори: Карпенко, Є.А.
Карпенко, В.С.
Тематичні ключові слова: малі підприємства
фінансові показники малих підприємств
державна підтримка малих підприємств
воєнний стан
Дата публікації: 2023
Видавництво: Хмельницький національний університет
Анотація: Малі підприємства є надзвичайно важливим елементом економічної системи України. Як в довоєнний період, так і в сучасних умовах, вони виконують ряд важливих соціальних функцій, забезпечуючи нові робочі місця, виробляючи суспільно значущу продукцію та формуючи конкурентне середовище на ринку. Разом з тим, в перші дні війни малий бізнес стикнувся із суттєвими викликами та загрозами, які призвели до втрати фінансової стійкості, збитковості, а в ряді випадків і до банкрутства, яке обумовлене відсутністю джерела для покриття втрат і відновлення активності. Мета статті полягає у дослідженні сучасного стану та динаміки основних фінансових показників малих підприємств, а також визначення можливих напрямів державної підтримки для подальшого розвитку малого бізнесу.
Бібліографічний опис: Карпенко В.С. Сучасний фінансовий стан та основні напрями державної підтримки малих підприємств у воєнний період / В.С. Карпенко, Є.А. Карпенко // Фінансові аспекти розвитку економіки України: теорія, методологія, практика : зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти і молодих учених / ред. кол.: Н. А. Хрущ, Р. С. Квасницька, І. В. Форкун та ін. (відп. ред. Н. А. Хрущ). – Хмельницький : ХНУ, 2023. – С. 100 – 103.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14759
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карпенко_Карпенко.pdfнаукова стаття798 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.