Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14758
Назва: Популяризація національних традиційних закладів харчування сільського та зеленого туризму в Україні
Автори: Маховка, В.М.
Бакало, Н.В.
Глєбова, А.О.
Тематичні ключові слова: заклади ресторанного господарства
зелений туризм
сільський туризм
Дата публікації: 2021
Видавництво: Мукачівський державний університет
Анотація: Стаття присвячена дослідженню актуальних питань популяризації національних традиційних закладів харчування сільського та зеленого туризму в Україні, які в більшості випадках побудовані в національному стилі закладів харчування в регіоні (корчма, колиба, трактир, таверна, шинок, паб) або такі, що розміщуються в історичних будівлях. Визначено, що основна концепція закладів ресторанного господарства, що надають послуги харчування в сфері сільського та зеленого туризму обумовлена наявністю традиційної кухні та загальною етнокультурною атмосферою. В ході дослідження було встановлено, що заклади харчування, які можуть бути включені до інфраструктури сільського та зеленого туризму переважно відносяться до таких, які орієнтовані на сегмент сімейного відпочинку, тобто на надання послуг харчування та організацію дозвілля сім'єю та пропонують асортимент страв «домашньої кухні».
Бібліографічний опис: Бакало Н.В. Популяризація національних традиційних закладів харчування сільського та зеленого туризму в Україні / Н.В. Бакало, А.О. Глєбова, В.М. Маховка // Економіка та суспільство. – 2021. – № 30. – DOI: 10.32782/2524-0072/2021-30-20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14758
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Глєбова_Маховка_Бакало.pdfСтаття629.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.