Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14669
Назва: Сутність поняття «туристичної політики» та міжнародні моделі її реалізації
Автори: Маховка, В.М.
Бакало, Н.В.
Тематичні ключові слова: туризм
туристична політика
Дата публікації: 11-бер-2024
Видавництво: Norwegian University of Life Sciences, Oslo
Анотація: В монографії розглянуто сутність та особливості поняття «туристичної політики» та міжнародні моделі її реалізації; особливості формування туристичної політики в країнах Європейського Союзу та перспективи використання їх досвіду України. Встановлено, що упродовж останнього десятиліття відзначаються важливі трансформації в сфері туризму, які обумовлені соціально-економічними та політичними змінами. Зазначили, що однією з важливих форм міжнародно-правового регулювання та координації діяльності держави у сфері туризму є конференції ООН з туризму, конференції UNWTO, та форуми міжнародних туристичних організацій. Розглянули позитивний досвід розвитку наступних країн-членів Європейського союзу як Польщі, Франції, Угорщині, Словаччині, Чехії, Італії, Іспанії, Португалії, Греції, Монако, Болгарії. Провівши аналіз досвіду державного управління у формуванні туристичного потенціалу даних країн зробили висновки та надали пропозиції, щодо застосування цього досвіду в Україні.
Бібліографічний опис: Бакало Н.В. Сутність поняття «туристичної політики» та міжнародні моделі її реалізації / Н.В. Бакало, В.М. Маховка // International security studios: managerial, technical, legal, environmental, informative and psychological aspects : International collective monograph. – Oslo : NMBU, 2024. – Vol. I. – С. 23-62.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14669
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бакало_Маховка_мон.pdfчастина монографії729.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.