Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14655
Назва: | Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства (на матеріалах ТОВ «Полтавська філія Метал Холдінг Трейд») |
Автори: | Тимощук, М.С. |
Тематичні ключові слова: | маркетингова діяльність підприємств конкурентоспроможність продукції брендинг конкурентні переваги |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" |
Анотація: | В ході написання кваліфікаційної роботи здійснено теоретичний аналіз брендінгу як фактору підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства, проаналізовано фінансово-економічну та маркетингову діяльність ТОВ «Полтавська Філія Метал Холдінг Трейд». В третьому розділі надані рекомендації щодо формування та використання бренду, які забезпечують конкурентоспроможність продукції. |
Бібліографічний опис: | Тимощук М.С. Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства (на матеріалах ТОВ «Полтавська філія Метал Холдінг Трейд») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 075 «Маркетинг» / М.С. Тимощук. – Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2022. – 115 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14655 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 075 Маркетинг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРБ Тимощук.pdf | студентські роботи | 6.18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.