Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14655
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тимощук, М.С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-25T09:22:12Z | - |
dc.date.available | 2024-03-25T09:22:12Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14655 | - |
dc.description | Тимощук М.С. Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства (на матеріалах ТОВ «Полтавська філія Метал Холдінг Трейд») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 075 «Маркетинг» / М.С. Тимощук. – Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2022. – 115 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | В ході написання кваліфікаційної роботи здійснено теоретичний аналіз брендінгу як фактору підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства, проаналізовано фінансово-економічну та маркетингову діяльність ТОВ «Полтавська Філія Метал Холдінг Трейд». В третьому розділі надані рекомендації щодо формування та використання бренду, які забезпечують конкурентоспроможність продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" | uk_UA |
dc.subject | маркетингова діяльність підприємств | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk_UA |
dc.subject | брендинг | uk_UA |
dc.subject | конкурентні переваги | uk_UA |
dc.title | Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства (на матеріалах ТОВ «Полтавська філія Метал Холдінг Трейд») | uk_UA |
dc.type | Студентські роботи | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 075 Маркетинг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРБ Тимощук.pdf | студентські роботи | 6.18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.