Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14173
Назва: Формування бухгалтерського балансу та аналіз його показників (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Востокстройгаз»)
Автори: Ганжа, М.В.
Тематичні ключові слова: активи підприємства
пасиви
баланс
необоротні активи
оборотні активи
зобов’язання
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Дипломну роботу присвячено дослідженню сутності, структури, порядку складання та заповнення статей бухгалтерського балансу. Мета роботи – дослідити структуру бухгалтерського балансу товариства з обмеженою відповідальністю «Востокстройгаз», здійснити аналіз його показників. В роботі розглянуто сутність, значення, техніку складання бухгалтерського балансу, порядок визнання, оцінку та класифікацію активів та пасивів балансу, зміст статей необоротних та оборотних активів, власного капіталу та зобов’язання Балансу.
Бібліографічний опис: Ганжа М.В. Формування бухгалтерського балансу та аналіз його показників (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Востокстройгаз») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / М.В. Ганжа. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 84 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14173
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота Ганжа М..pdfстудентські роботи1.73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.