Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14165
Назва: Облік і аналіз витрат на виробництво продукції на підприємстві (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Україна»)
Автори: Білоброва, Ю.В.
Тематичні ключові слова: бухгалтерський облік
аналіз
витрати
виробництво
собівартість
готова продукція
первинні документи
калькуляція
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Дипломну роботу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» присвячено дослідженню витрат на виробництво продукції на підприємстві. Мета роботи – вивчити існуючу систему обліку витрат на виробництво продукції на товаристві з обмеженою відповідальністю «Україна» та провести аналіз витрат на виробництво продукції. В роботі розглянуто сутність, мету, завдання, обліку та аналізу витрат, документальне забезпечення обліку витрат на виробництво та напрями скорочення витрат на виробництво продукції. Одержані результати можуть бути використані при вдосконаленні системи обліку та аналізу витрат на виробництво продукції підприємствах.
Бібліографічний опис: Білоброва Ю.В. Облік і аналіз витрат на виробництво продукції на підприємстві (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Україна») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / Ю.В. Білоброва. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 91 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14165
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білоброва Ю.В..pdfстудентські роботи1.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.