Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14162
Назва: Облік й аналіз виробничих запасів на підприємстві та контроль за їх використанням (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Полтавський тепловозоремонтний завод»)
Автори: Ріжко, А.А.
Тематичні ключові слова: виробничі запаси
облік
контроль
аналіз
матеріаломісткість
документація
матеріально–відповідальна особа
інвентаризація
облікові регістри
Дата публікації: 2023
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Мета роботи – вивчити існуючу систему обліку, аналізу, контролю виробничих запасів на підприємстві. Для оцінки та узагальнення сучасного стану обліку, налізу, контролю виробничих запасів товариства з обмеженою відповідальністю «Полтавський тепловозоремонтний завод» використано загальноприйняті методи економічних досліджень, зокрема логічного аналізу, порівняльного аналізу, деталізації, синтезу, асоціацій і аналогій, а також схематичні, монографічні та графічні методи. Методологічну й теоретичну основу кваліфікаційної роботи розроблено на підставі нормативних, законодавчих актів України, облікових, статистичних та аналітичних даних товариства з обмеженою відповідальністю «Полтавський тепловозоремонтний завод». Розглянуто сутність, класифікацію, оцінку та порядок відображення в обліку виробничих запасів. Наведена послідовність та процедури проведення контролю за використанням виробничих запасів. Проаналізовано динаміку, склад, структуру, ефективність використання виробничих запасів товариства з обмеженою відповідальністю «Полтавський тепловозоремонтний завод» за 2021-2022 роки. Одержані результати можуть бути використані при вдосконаленні системи бухгалтерського обліку й аналізу товариства з обмеженою відповідальністю «Полтавський тепловозоремонтний завод».
Бібліографічний опис: Ріжко А.А. Облік й аналіз виробничих запасів на підприємстві та контроль за їх використанням (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Полтавський тепловозоремонтний завод») : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / А.А. Ріжко. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2023. – 93 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14162
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна_робота_Ріжко_АА_ео_copy.pdfстудентські роботи1.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.