Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14065
Назва: | Роль якості харчування у збереженні здоров'я населення України |
Автори: | Мизгіна, Т.І. Трубнікова, С.С. |
Тематичні ключові слова: | якість харчування здорове харчування збереження здоров'я населення України |
Дата публікації: | 15-лис-2023 |
Видавництво: | Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» |
Бібліографічний опис: | Трубнікова С.С. Роль якості харчування у збереженні здоров'я населення України / С.С. Трубнікова, Т.І. Мизгіна // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології : реалії та перспективи : зб. наук. матер. IX Всеукр. наук.- практ. конф. з міжнар. участю, 15 листоп. 2023 р. – Полтава : Нац. ун–т ім. Ю. Кондратюка, 2023. ‒ С. 202–203. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14065 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фізичної терапії та ерготерапії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
download.pdf23.pdf | тези | 198.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.