Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14065
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМизгіна, Т.І.-
dc.contributor.authorТрубнікова, С.С.-
dc.date.accessioned2023-12-13T13:41:11Z-
dc.date.available2023-12-13T13:41:11Z-
dc.date.issued2023-11-15-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14065-
dc.descriptionТрубнікова С.С. Роль якості харчування у збереженні здоров'я населення України / С.С. Трубнікова, Т.І. Мизгіна // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології : реалії та перспективи : зб. наук. матер. IX Всеукр. наук.- практ. конф. з міжнар. участю, 15 листоп. 2023 р. – Полтава : Нац. ун–т ім. Ю. Кондратюка, 2023. ‒ С. 202–203.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»uk_UA
dc.subjectякість харчуванняuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectзбереження здоров'я населення Україниuk_UA
dc.titleРоль якості харчування у збереженні здоров'я населення Україниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної терапії та ерготерапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
download.pdf23.pdfтези198.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.