Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14054
Назва: Особливості харчування людей розумової праці
Автори: Мизгіна, Т.І.
Масюра, Ю.С.
Тематичні ключові слова: харчування людей розумової праці
раціональне харчування
раціон харчування при розумовій праці
Дата публікації: 15-лис-2023
Видавництво: Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»
Бібліографічний опис: Масюра Ю.С. Особливості харчування людей розумової праці / Ю.С. Масюра, Т.І. Мизгіна // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології : реалії та перспективи : зб. наук. матер. IX Всеукр. наук.- практ. конф. з міжнар. участю, 15 листоп. 2023 р. – Полтава : Нац. ун–т ім. Ю. Кондратюка, 2023. ‒ С. 188–189.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14054
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної терапії та ерготерапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
download.pdf17.pdfтези199.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.