Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14054
Назва: | Особливості харчування людей розумової праці |
Автори: | Мизгіна, Т.І. Масюра, Ю.С. |
Тематичні ключові слова: | харчування людей розумової праці раціональне харчування раціон харчування при розумовій праці |
Дата публікації: | 15-лис-2023 |
Видавництво: | Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» |
Бібліографічний опис: | Масюра Ю.С. Особливості харчування людей розумової праці / Ю.С. Масюра, Т.І. Мизгіна // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології : реалії та перспективи : зб. наук. матер. IX Всеукр. наук.- практ. конф. з міжнар. участю, 15 листоп. 2023 р. – Полтава : Нац. ун–т ім. Ю. Кондратюка, 2023. ‒ С. 188–189. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14054 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фізичної терапії та ерготерапії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
download.pdf17.pdf | тези | 199.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.