Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14054
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мизгіна, Т.І. | - |
dc.contributor.author | Масюра, Ю.С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-13T12:11:36Z | - |
dc.date.available | 2023-12-13T12:11:36Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-15 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14054 | - |
dc.description | Масюра Ю.С. Особливості харчування людей розумової праці / Ю.С. Масюра, Т.І. Мизгіна // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології : реалії та перспективи : зб. наук. матер. IX Всеукр. наук.- практ. конф. з міжнар. участю, 15 листоп. 2023 р. – Полтава : Нац. ун–т ім. Ю. Кондратюка, 2023. ‒ С. 188–189. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» | uk_UA |
dc.subject | харчування людей розумової праці | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | раціон харчування при розумовій праці | uk_UA |
dc.title | Особливості харчування людей розумової праці | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фізичної терапії та ерготерапії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
download.pdf17.pdf | тези | 199.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.