Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14054
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМизгіна, Т.І.-
dc.contributor.authorМасюра, Ю.С.-
dc.date.accessioned2023-12-13T12:11:36Z-
dc.date.available2023-12-13T12:11:36Z-
dc.date.issued2023-11-15-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14054-
dc.descriptionМасюра Ю.С. Особливості харчування людей розумової праці / Ю.С. Масюра, Т.І. Мизгіна // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології : реалії та перспективи : зб. наук. матер. IX Всеукр. наук.- практ. конф. з міжнар. участю, 15 листоп. 2023 р. – Полтава : Нац. ун–т ім. Ю. Кондратюка, 2023. ‒ С. 188–189.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»uk_UA
dc.subjectхарчування людей розумової праціuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectраціон харчування при розумовій праціuk_UA
dc.titleОсобливості харчування людей розумової праціuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної терапії та ерготерапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
download.pdf17.pdfтези199.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.