Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13679
Назва: Методика граничних станів і нормування навантажень
Автори: Пічугін, С.Ф.
Тематичні ключові слова: граничний стан
розрахунок навантаження
коефіцієнт запасу
опір матеріалів
снігове навантаження
вітрове навантаження
кранове навантаження
надійність
Дата публікації: 2023
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Конспект лекцій спрямовано на допомогу освоєння навчальної дисципліни, яка пов’язана з тим, що методика розрахунку за граничними станами застосовується для всіх без винятку будівельних конструкцій і є основою нормативних документів для їх проектування, починаючи з 50-х років минулого сторіччя по теперішній час. Без впевненого володіння цією основоположною методикою неможливо стати повноцінним інженером-будівельником, здатним приймати грамотні й обґрунтовані рішення щодо несучої здатності, жорсткості, надійності та інших необхідних якостей несучих та огороджуючих будівельних конструкцій. Конспект лекцій курсу «Методика навантажень» рекомендується для дипломників і магістрантів, а також аспірантам і інженерам-будівельникам, які бажають розширити свій кругозір в галузі основних засад розрахунку будівельних конструкцій та теорії навантажень.
Бібліографічний опис: Пічугін С.Ф.Методика граничних станів і нормування навантажень : конспект лекцій для студентів спец. 192 «Будівництво та цивільна інженерія», відповідно до освіт.-проф. прогр. підгот. магістрів «Промислове та цивільне будівництво» другого рівня вищої освіти / С.Ф. Пічугін. – 2-ге вид., доп. – Полтава : Нац. ун-т ім. Ю. Кондратюка, 2023. – 259 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13679
Розташовується у зібраннях:Кафедра будівельних конструкцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Граничні стани_повний_2 видання_3.11.23.pdfконспект лекцій8.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.