Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13646
Назва: Спеціалізація «Відновлювана теплоелектроенергетика, альтернативні види палива та захист довкілля»: вимоги часу
Автори: Голік, Ю.С.
Степова, О.В.
Ілляш, О.Е.
Тематичні ключові слова: відновлювана теплоелектроенергетика
альтернативні види палива
захист довкілля
зміни клімату в Україні
енергоефективны матеріали
галузева програма енергоефективності та енергозбереження
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»
Анотація: У Законі України «Про вищу освіту» (пункту 20, статті 1) визначені умови підготовки фахівців закладами вищої освіти в особливих випадках щодо можливості відкривати в межах визначених спеціальностей окремі спеціалізації на актуальні вимоги часу. В Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» робочою групою з фахівців кафедр «Прикладної екології та природокористування» та «Теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики» за участі стейкхолдерів розроблено освітньо-професійну програму спеціалізації «Відновлювана теплоелектроенергетика, альтернативні види палива та захист довкілля» за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища». Дана програма орієнтована на формування загальних та професійних компетентностей, необхідних для вирішення природоохоронних завдань у сфері відновлюваної енергетики, застосування альтернативних видів палива, інших практичних завдань в енергетичній та виробничих сферах в умовах забезпечення захисту довкілля в складний після воєнний період відновлення України.
Бібліографічний опис: Голік Ю.С. Спеціалізація «Відновлювана теплоелектроенергетика, альтернативні види палива та захист довкілля»: вимоги часу / Ю.С. Голік, О.В. Степова, О.Е. Ілляш // Подолання екологічних ризиків та загроз для довкілля в умовах надзвичайних ситуацій – 2022 : кол. моногр. / Нац. ун–т ім. Юрія Кондратюка, НУ «Львівська політехніка». – Дніпро : Середняк Т. К., 2022. – С. 574–584.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13646
Розташовується у зібраннях:Кафедра теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
monografiia_2022_ov_Екологія-575-585.pdfчастина монографії283.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.