Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13628
Назва: Навчальний посібник «Управління відходами. Ч. 1. Управління відходами на регіональному та місцевому рівнях»
Автори: Ілляш, О.Е.
Юредун, В.І.
Чухліб, Ю.О.
Тематичні ключові слова: управління відходами
регіональний аспект
територіальні громади
Дата публікації: 2021
Видавництво: Астрая
Анотація: Навчальний посібник представляє першу частину видання за тематичним напрямом управління відходами й містить матеріали теоретичної підготовки, зокрема основний понятійний апарат у даній сфері, основи правової підготовки, а саме знання законодавчо-нормативної бази в сфері управління відходами, та практичної підготовки, спрямованої на здобуття студентами навичок управління відходами на регіональному та місцевому рівні, передусім, на рівні територіальних громад. Матеріали даного посібника орієнтовані також на можливість їх використання в рамках навчального курсу «Геоаналітичні методи вирішення екологічних задач» для отримання професійних практичних навичок розробки логістичних схем маршрутів руху сміттєзбиральної техніки для збору та вивозу побутових відходів для територіальних громад.
Бібліографічний опис: Ілляш О.Е. Навчальний посібник «Управління відходами. Ч. 1. Управління відходами на регіональному та місцевому рівнях» / О.Е. Ілляш, В.І. Бредун, Ю.О. Чухліб. – Полтава : Астрая, 2021. – 187 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13628
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної екології та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОСІБНИК - Управління відходами 2021. Ілляш О.Е., Бредун В.І., Чухліб Ю.О..pdfкниги5.88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.