Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13108
Назва: Особливості продовольчих товарів
Автори: Жовнір, Н.М.
Курило, О.С.
Шолох, Д.В.
Тематичні ключові слова: продовольчі товари
торгівля продовольчими товарами
якість товарів
Дата публікації: 15-чер-2023
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Бібліографічний опис: Жовнір Н.М. Особливості продовольчих товарів / Н.М. Жовнір, О.С. Курило, Д.В. Шолох // Сталий розвиток: виклики та загрози в умовах сучасних реалій : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 15 черв. 2023 р. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2023. – С. 289–290.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13108
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik 15 червня 2023-289-290.pdfтези419.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.