Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/129
Назва: | Маркетинг інновацій як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України в кризових умовах |
Автори: | Мокляк, М.В. Попова, Ю.М. Нелень, Л.Ф. |
Тематичні ключові слова: | інновації маркетинг інновацій конкурентоспроможність ринок. |
Дата публікації: | кві-2015 |
Видавництво: | Полтавський національний технічний університет |
Анотація: | Розглянуто проблеми функціонування сучасного кондитерського ринку України. Обґрунтовано необхідність упровадження маркетингових інновацій у діяльність підприємств кондитерської промисловості як запорука підвищення їх конкурентоспроможності. Визначено напрямки подальшого розвитку кондитерської промисловості. |
Бібліографічний опис: | Мокляк, М. В. Маркетинг інновацій як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України в кризових умовах / М. В. Мокляк, Ю. М. Попова, Л. Ф. Нелень // Економіка і регіон. Вип. 4(53) / голов. ред. В.О. Онищенко. - Полтава, ПолтНТУ, 2015. - С. 29-34. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/129 |
Розташовується у зібраннях: | Економіка і регіон. 2015. №4 (53) Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МАРКЕТИНГ ІННОВАЦІЙ ЯК ЧИННИК.pdf | 475.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.