Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12721
Назва: Дослідження та моделювання сумісної роботи матеріалів сталебетонних круглих плит
Автори: Шарий, Г.І.
Шевченко, А.О.
Угненко, Є.Б.
Шевченко, О.С.
Тематичні ключові слова: круглі сталебетонні плити
армований стан
моделювання сумісної роботи матеріалів
програмні комплекси
сталебетон
Дата публікації: 22-чер-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Одним з головних напрямів технічного прогресу в будівництві є застосування сучасних матеріалів та ефективних конструкцій, зменшення витрат за рахунок зниження матеріаломісткості та трудомісткості, скорочення тривалості будівництва та покращення експлуатаційних якостей конструкцій. Досягти цього можна шляхом освоєння нових та вдосконалення ефективних видів конструкцій армованого бетону, до яких належать і конструкції із зовнішнім армуванням листовою сталлю. Практика застосування конструкцій із зовнішнім армуванням у будівництві говорить про їх конкурентоспроможність із традиційними залізобетонними елементами. Деякі недоліки, зумовлені малою корозійною стійкістю та вогнестійкістю, можуть бути подолані за рахунок застосування різних захисних покриттів.
Бібліографічний опис: Дослідження та моделювання сумісної роботи матеріалів сталебетонних круглих плит / А.О. Шевченко, Є.Б. Угненко, О.С. Шевченко, Г.І. Шарий // Комплексні композитні конструкції будівель та споруд в умовах воєнного стану (CSCS-2022) : зб. наук. пр. за матеріалами XIV Міжнар. наук.-техн. конф., 20–22 черв. 2022 р. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – С. 55–58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12721
Розташовується у зібраннях:Кафедра автомобільних доріг, геодезії та землеустрою

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik_tez_konf_22 черв2022-55-58.pdfтези412.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.