Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11982
Назва: Актуальні проблеми боротьби з відмиванням коштів, отриманих злочинним шляхом
Автори: Птащенко, Л.О.
Гавриленко, О.
Тематичні ключові слова: відмивання коштів
тіньова економіка
хавала
корупція
економічна безпека
Дата публікації: 2018
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Анотація: Поширення в Україні такого соціально-економічного явища, як тіньова економіка, а також обсяги продукції та фінансових ресурсів, які обертаються в цій сфері, являють собою істотну перешкоду для забезпечення сталого розвитку національної економіки та інвестиційної привабливості України для країн ЄС. Метою роботи є дослідження проблем відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом, їх впливу на стан економічної безпеки держави та визначення напрямів підвищення ефективності боротьби з відмиванням «брудних грошей», фінансуванням тероризму в Україні.Об’єктом дослідження є забезпечення боротьби з відмиванням грошей, отриманних злочинним шляхом в системі економічної безпеки держави. Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та практичний інструментарій боротьби з відмиванням коштів, отриманих злочинним шляхом.
Бібліографічний опис: Гавриленко О. Актуальні проблеми боротьби з відмиванням коштів, отриманих злочинним шляхом : студент. наук. робота / О. Гавриленко; наук. кер. Л.О. Птащенко. – Полтава : ПолтНТУ, 2018. – 26 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11982
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Студ Наукова робота Гавриленко.pdfстудентські роботи254.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.