Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11698
Назва: Конспект лекцій з курсу «Джерела чистої енергії та вторинні енергоресурси»
Автори: Колієнко, А.Г.
Тематичні ключові слова: енергозбереження
енергоефективність
відновлювальні джерела енергії
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У конспекті лекцій пояснено особливості сучасної політики з енергозбереження в Україні та за кордоном на основі основних нормативно- правових документів, серед яких можна виділити такі: «Енергетична стратегія України до 2030 року», «Закон про електроенергетику», «Закон про засади функціонування ринку електричної енергії України», «Енергетична стратегія ЄС до 2020 року». На основі цих документів визначено основні нормативно- правові, організаційні, технічні та технологічні заходи з енергозбереження та енергоефективності, перспективні сучасні напрямки, окремі технології та обладнання технічної реалізації заходів з енергозбереження і енергоефективності в енергетичних та електротехнічних системах, використання для цих цілей пристроїв силової електроніки. В конспекті лекцій також розглянуто принцип роботи і методика використання основних видів ВДЕ.
Бібліографічний опис: Колієнко А.Г. Конспект лекцій з курсу «Джерела чистої енергії та вторинні енергоресурси» для студентів спеціальності 144 «Теплоенергетика» / А.Г. Колієнко. − Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2022. − 150 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11698
Розташовується у зібраннях:Кафедра теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+Джерела чистої енергії-1-5.pdfконспект лекцій636.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.