Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11312
Назва: Застосування інформаційних технологій фінансового контролінгу в комерційному банку
Автори: Птащенко, Л.О.
Олефіренко, Є.І.
Тематичні ключові слова: банк
фінансові технології
контролінг
кредитні операції
інформаційні технології
Дата публікації: 28-тра-2016
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Анотація: Узагальнено, що фінансовий контролінг банку – вид контролінгу, який забезпечує сервісну підтримку фінансового менеджменту банку при прийнятті управлінських рішень за допомогою специфічних методів оцінки ефективності діяльності банку. Незважаючи на поширене використання фінансового контролінгу у практиці вітчизняних банків, його організаційне забезпечення залишається недосконалим. До основних недоліків організаційної побудови служби контролінгу у вітчизняних найбільших і великих банках, як правило, відноситься відсутність посад контролерів у ключових сегментах бізнесу, контролерів з інформаційних технологій та систем, а також фахівців зі стратегічного контролінгу.
Бібліографічний опис: Птащенко Л.О. Застосування інформаційних технологій фінансового контролінгу в комерційному банку/ Є.І. Олефіренко, Л.О. Птащенко // Фінансова безпека в системі забезпечення національних економічних інтересів: проблеми і перспективи : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 26 – 28 трав. 2016 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2016. – С. 238-239.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11312
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnik_traven_2016_3 (2).pdfтези9.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.