Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10977
Назва: Рекомендації конструювання сітчастих конструкцій
Автори: Чичулін, В.П.
Чичуліна, К.В.
Сичевський, В.І.
Тематичні ключові слова: конструювання
сітчасті конструкції
шестикутні елементи
Дата публікації: 10-гру-2020
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Розглядаються підходи до конструювання легких сітчастих конструкцій з використанням шестикутних гнутих елементів. Дана конфігурація конструкцій застосовувалась раніше, але з гнутих елементів застосовується уперше. Особливістю конструкцій, що пропонуються є легкість, заводська готовність окремих елементів і блоків. Всі елементи сітчастого покриття добираються згідно розрахунку за допомогою сучасних обчислювальних комплексів. Розміри гнутих швелерів та закріплення на нарізних або звичайних болтах відповідають діючому навантаженню та призначенню конструкцій. Монтаж сітчастого покриття виконується на землі, а далі монтується у проектне положення. Такий процес спрощує та прискорює будівництво. Застосування даного типу покриття обґрунтоване економічно та має архітектурну виразність.
Бібліографічний опис: Чичулін В.П. Рекомендації конструювання сітчастих конструкцій / В.П. Чичулін, К.В. Чичуліна, В.І. Сичевський // Академічна й університетська наука: результати та перспективи : зб. наук. пр. за матеріалами ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. 10 - 11 груд. 2020 р. – Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2020. – С. 268-271.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10977
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik-nk.pdfтези614.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.