Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10929
Назва: Шляхи підвищення ефективності управління інвестиційними ресурсами підприємства в сучасних умовах господарювання
Автори: Скриль, В.В.
Чичуліна, К.В.
Тематичні ключові слова: інвестиції
інвестування
інвестиційні ресурси
інвестиційний проект
Дата публікації: 2022
Анотація: Вирішальну роль у забезпеченні стабільного розвитку економіки країни відіграє інвестиційна політика країни. Воно має наукову обґрунтованість, що визначає реальні аспекти, джерела та структуру інвестицій та інвестиційні ресурси держави в цілому та окремих господарських організацій. Таким чином, ефективна реалізація загальнодержавних, регіональних та місцевих соціально-економічних програм забезпечує реалізацію відтворювальних процесів на макро- та мікроекономічному рівні. При цьому створюється сприятливе інвестиційне середовище, що надає широкі можливості для залучення іноземних інвестиційних ресурсів, а також внутрішніх ресурсів на взаємовигідних умовах.Інвестиційна діяльність є визначальним чинником загальної економічної політики країни. Його успішна реалізація дозволить не тільки швидко подолати економічну кризу, а й створити основу для стійкого економічного зростання, збалансованої макроструктури, покращення інвестиційної ситуації та інших важливих елементів, які є каталізаторами загального економічного відновлення та прогресивного розвитку. змінити.В Україні існує нормативно-правова база, що визначає аспекти інвестиційної політики держави на законодавчому рівні. На жаль, реалізація цих важливих для держави складових економіки є недостатньо ефективною та недостатньо швидкою.
Бібліографічний опис: Скриль В.В. Шляхи підвищення ефективності управління інвестиційними ресурсами підприємства в сучасних умовах господарювання / В.В. Скриль, К.В. Чичуліна // Актуальні питання у сучасні науці. – 2022. – № 2 (2). – С. 261-277.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10929
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу
Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2236-Текст статті-2245-1-10-20220814.pdfосновна стаття372.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.