Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10586
Назва: Розвиток творчої компетентності майбутніх фахівців різних галузей знань
Автори: Яланська, С.П.
Тематичні ключові слова: креативність
творчість
творча компетентність
освітній процес
учасники освітнього процесу
Дата публікації: 31-тра-2022
Видавництво: Університет Григорія Сковороди в Переяславі
Анотація: У статті розкрито зміст та структуру розвитку творчої компетентності особистості, особливості розвитку творчої особистості в умовах освітнього процесу закладу вищої освіти. Визначено, що творча компетентність – це найвищий рівень розвитку професійної компетентності, коли людина здійснює професійну діяльність на творчій основі стабільно і не перервно. Розкрито результати опитування студентів І-ІV курсів різних спеціальностей Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щодо значущості креативності, творчості для сучасного фахівця. Акцентовано увагу на можливостях розвитку креативності, формування творчої компетентності учасників освітнього процесу на засіданнях психологічної студії «Шлях до успіху», що функціонує на кафедрі психології та педагогіки.
Бібліографічний опис: Яланська С.П. Розвиток творчої компетентності майбутніх фахівців різних галузей знань / С.П. Яланська // Гуманітарний простір науки: досвід та перспективи : зб. матеріалів 35 Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 31 травня 2022 р. – Переяслав, 2022. – Вип. 35. – С.118-121.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10586
Розташовується у зібраннях:Кафедра психології та педагогіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розвиток творчої компетентності.docxтези1.75 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.